Home

Achtergrond

Subsidie voor inhuren kennis mestbeleid

Boeren kunnen bij Dienst Regelingen subsidie aanvragen voor het inhuren van kennis over het nieuwe mestbeleid. De regeling wordt 1 mei 2006 opengesteld en loopt tot en met 15 december 2006.

Er is in totaal 700.000 euro beschikbaar. De financiële bijdrage is niet individueel maar per groep. Het gaat dan om minimaal tien en maximaal 20 ondernemers. Met behulp van deskundigen ontwikkelt een groep ideeën voor bedrijfsaanpassingen om te voldoen aan de gewijzigde Meststoffenwet.

De regeling heeft de naam Vaktechnische kennis mestbeleid meegekregen en valt onder de Kaderregeling kennis en advies. Activiteiten die gesubsidieerd kunnen worden zijn bijvoorbeeld ondernemingsplannen en bedrijfsplannen.

Lees ook Aanpassingen in Meststoffenwet
Meer informatie Online Loket van het Ministerie van Landbouw Natuur en Voedselkwaliteit

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.