Home

Achtergrond 160 x bekeken

Productschap Tuinbouw komt met vernieuwd overzicht gascontracten

Het Productschap Tuinbouw (PT) heeft een vernieuwd overzicht van de verschillende gascontracten op de website gezet. Tuinders die aan een nieuw contract toe zijn kunnen de contracten van de gasleveranciers voor de vrije markt vergelijken.

Het vergelijken van de contracten is geen makkelijke klus. Op de site van het productschap staan een vergelijkend overzicht, een checklist en een toelichting per aardgasleverancier beschikbaar. Tuinders kunnen zo een zo goed mogelijk beeld krijgen van de verschillende contracten. Het LEI heeft in opdracht van het productschap het in 2005 gemaakte overzicht weer up-to-date gemaakt.

Meer informatie Website ProductschapTuinbouw

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.