Home

Achtergrond

Genomineerden Agrarisch Ondernemer bekend

De jury van de verkiezing Agrarisch Ondernemer 2006 heeft vijf genomineerden bekendgemaakt.

De genomineerden zijn Wim, Richard, Dennis, Jim en Robert Grootscholte, paprikatelers uit ‘s Gravenzande; Jan en Mary van Heerikhuize, veehouders uit Lunteren; Johnny en Ria Hogenkamp, varkenshouders uit Dalfsen; - Wilco en Arida van Laar, veehouders uit Ederveen en Theo en Tom Ammerlaan en Martien Duyndam, pruimtomatentelers uit Berkel & Rodenrijs.

De hoofdprijs van 12.500 euro wordt op 29 maart uitgereikt door minister Veerman van landbouw. De verkiezing heeft plaats in Golden Tulip Hotel Figi in Zeist.

Daarnaast reikt de jury dit jaar opnieuw een aanmoedigingsprijs uit van 1.250 euro. Deze prijs wordt overhandigd aan Carlo en Henny Peters, frambozentelers uit Meijel. Tevens wordt de winnaar van de publieksprijs bekendgemaakt. Niet-vakjuryleden kunnen hun stem uitbrengen via de internetsite agrarischondernemer.nl

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.