Home

Achtergrond 240 x bekeken 2 reacties

Ophef over MRSA

En weer heeft de varkenshouderij het gedaan. Nu wordt de sector gezien als de oorzaak van de problemen met de ziekenhuisbacterie MRSA. Simpelweg omdat veel varkens (en kalveren) de bacterie onder de leden hebben, zonder dat dat in de stal overigens problemen oplevert.

Agrarisch Dagblad

Laatste reacties

  • no-profile-image

    paul jansen lintelo

    We laten ons als het nodig is wel door de dierenarts behandelen. Die is meestal vrij snel ter plekke,geen lange wachtlijst en laten ze het gezonde been ook nog eraan zitten. Laat die gediplomeerde slagers maar in hun eigen vlees snijden.PRETTIGE FEESTDAGEN !!!!!!!!!

  • no-profile-image

    Janneke

    Het is aan de andere kant toch niet te geloven. Een dokter in een ziekenhuis moet toch mensen beter maken. Je zou zeggen dan maken ze er maar een aparte afdeling voor. Ik vind dat een ziekehuis verplicht is om zulke mensen te helpen.

Of registreer je om te kunnen reageren.