Home

Achtergrond 1 reactie

Misplaatste luchtigheid

Met een initiatiefwet om de pelsdierhouderij te verbieden haalt de SP een oud stokpaardje van links van stal. Al eerder, onder Paars-II, leek het te komen tot zo’n verbod.

Agrarisch Dagblad

Eén reactie

  • no-profile-image

    A. van Wijk

    Het vreemde is dat de poll over de nertsenhouderij hier op de AgD site op dit moment, maandag 11.55, op 50 procent voor en 50 procent tegen de nersenhouderij staat. Verder wil ik opmerken dat als een meerderheid van de samenleving een economisch gezonde sector weg wil hebben dat uiteraard dient te gebeuren met een goede schadeloosstelling. En de vraag is als het op betalen aankomt of de genoemde maatschappelijke meerderheid nog steeds op haar strepen staat. Er zijn andere zaken die dan waarschijnlijk meer prioriteit hebben.

Of registreer je om te kunnen reageren.