Home

Achtergrond

PSAN-subsidie aanvragen via internet

Het is voor de aanvraagperiode 2007 voor een specifieke groep beheerders van landbouwgrond mogelijk om de aanvraag voor de Provinciale Subsidieregeling Agrarisch Natuurbeheer (PSAN) via internet in te dienen. Dat heeft Dienst Regelingen bekend gemaakt.

Het gaat om nieuwe aanvragers uit de categorie A (enige beheerders). Zij kunnen gebruik maken van het internetformulier op de website van het LNV-Loket via de optie Mijn Dossier. Hiervoor moeten ze inloggen met hun gebruikscode en wachtwoord.

De regeling biedt financiële ondersteuning voor het instandhouden en ontwikkelen van de natuur op uw landbouwgrond. Behalve de categorie A bestaat er ook een categorie B en een categorie C beheerders. Categorie B is een groep beheerders en categorie C is een samenwerkingsverband.

Dienst Regelingen streeft ernaar het mogelijk te maken dat in 2008 alle soorten PSAN/PSN (Provinciale Subsidieregeling Natuurbeheer) aanvragen via internet kunnen worden gedaan. Aanvragers die nu nog geen gebruik kunnen maken van het internetformulier kunnen bij het LNV-Loket een pakket aanvragen.

Meer informatie Subsidieregeling Agrarisch Natuurbeheer
Meer informatie Regeling op site LNV-Loket

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.