Home

Achtergrond

Online marktplaats voor toeslagrechten gelanceerd

Het is sinds deze week mogelijk om online toeslagrechten aan te bieden en te vragen. De onafhankelijke marktplaats Toeslagrechten.nu is daarvoor gelanceerd.

Doel van de website is enerzijds om het aanbieders van toeslagrechten gemakkelijk te maken hun aanbod actueel te houden en anderzijds om het aanbod gemakkelijk toegankelijk te maken voor eventuele kopers. Toeslagrechten.nu is zelf geen aanbieder/koper of handelaar in toeslagrechten.

De site houdt ook rekening met schommelingen in de prijs en biedt de mogelijkheid het aanbod aan te passen. Sinds de start zijn er ongeveer 70 toeslagrechten aangeboden met zeer uiteenlopende waarde en vraagprijs.

Meer informatie Website Toeslagrechten.nu

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.