Home

Achtergrond

Investeringsregeling Energiebesparing verdwijnt in huidige vorm

De Investeringsregeling Energiebesparing is dit jaar maar kort open gesteld (15-29 november) omdat de investeringsregeling vanaf volgend jaar ophoudt te bestaan in zijn huidige vorm. Dat heeft het ministerie van LNV bekend gemaakt.

De investeringsregeling wordt opgenomen in de Regeling LNV-subsidies. Voor dat dat zover is moet de huidige regeling, zoals die nu is open gesteld zijn afgerond. Voor 2007 staat onder de Regeling LNV-subsidies een vergelijkbare openstelling gepland. Het budget ervan is waarschijnlijk hoger dan de huidige openstelling.

De Investeringsregeling Energiebesparing biedt een voorziening voor investeringen die op korte termijn kunnen worden gerealiseerd en waarmee energiebesparingen dus ook al deze winter kunnen worden geboekt. Aanvragers hebben tot 2 april 2007 de tijd om hun investering te realiseren.

Lees ook Subsidie voor investeringen in energiebesparing

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.