Home

Achtergrond

Site voor duurzame energie en energiebesparing glastuinbouw

Er is een site gelanceerd voor glastuinbouwondernemers, met informatie over energiebesparing en duurzame energie in de glastuinbouw. Bezoekers van de site kunnen praktijkprojecten vanuit het programma Kas als Energiebron bekijken.

Doelgroep van EnergieK2020.nu zijn naast de ondernemers ook de toeleveranciers en de onderzoekers in de glastuinbouw. Die kunnen er bijvoorbeeld de resultaten van energie-onderzoek vinden. Er staat informatie op over energie in relatie tot de kas en kasinrichting, de teeltwijze, wet- en regelgeving op energiegebied en energieprijzen. Er is een rubriek Energienieuws en de marktontwikkelingen van olie, gas en electriciteit worden gevolgd.

Meer informatie Website EnergieK2020.nu

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.