Home

Achtergrond 1 reactie

'Niet over koeien klagen als je buitenaf woont!'

Ambtenaren die hoorndol worden van lastige burgers hebben vanaf nu een eigen platform op internet: www.lastvandeburger.nl: "Beste burger, als je buitenaf gaat wonen, klaag dan niet over koeien in je achtertuin!"

Administrator

Eén reactie

  • kok999

    Het nederlandse platteland is naast productiegebied ook leefruimte. Als je in een dorp meer dan 100 maal meer dieren hebt dan inwoners is het zware vrachtverkeer voor aan en afvoer vergelijkbaar met een havengebied. Ik houdt mijn hart vast als ik die zware machines langs die fietsende kinderen zie rijden. Dit is een situatie van pakweg de laatste 10 jaar en de leefbaarheid van het nederlandse platteland staat onder druk. Of je moet het gebied tot industrieterrein verklaren en de leefbaarheid van het platteland opzeggen.
    De denigrerende houding t.o.v. mensen die zich zouden storen aan een mest/poepluchtje. Alsof dat het probleem zou zijn.

Of registreer je om te kunnen reageren.