Home

Achtergrond

Reactiewijzer Dienst Regelingen helpt bij controle toeslagrechten

In januari en februari verstuurt Dienst Regelingen de formulieren aanvraag toeslagrechten en het overzicht berekende toeslagrechten. Voor 15 mei moet het aanvraagformulier worden ingestuurd.

De reactiewijzer van Dienst Regelingen is een extra hulp om er zeker van te zijn dat de toeslagrechten correct worden berekend. De reactiewijzer geeft aan of de berekende toeslagrechten moeten worden gecorrigeerd. De reactiewijzer geeft ook aan hoe moet worden gereageerd. Daarna stuurt Dienst Regelingen stuurt daarna een nieuw overzicht.

Het ondertekende aanvraagformulier moet vóór 15 mei worden opgestuurd. Op basis van deze aanvraag wordt een besluit genomen. Pas na ontvangst van dit besluit kan bezwaar worden gemaakt. De beslissingen voor de definitieve toekenningen van de toeslagrechten worden vanaf eind mei tot half augustus 2006 verzonden.

Meer informatie Reactiewijzer van LNV

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.