Home

Achtergrond 172 x bekeken

DLG brengt reconstructie in kaart

De Dienst Landelijk Gebied (DLG) heeft een kaart ontwikkeld met een overzicht van alle uitvoeringsprojecten en -activiteiten in de vijf reconstructieprovincies (Gelderland, Overijssel, Limburg, Utrecht en Noord-Brabant). De kaart geeft de stand van zaken zoals die bij DLG in september 2005 bekend is.

Op de kaart staan projecten waar reconstructieplannen voor de zandgebieden worden uitgevoerd. Het betreft circa 60 gebiedsuitwerkingen. Zichtbaar is bovendien dat veel projecten met subsidie van het Europese Platteland Ontwikkelingsprogramma in uitvoering zijn die ook reconstructiedoelen realiseren. Daarnaast gaan veel landinrichtingsprojecten onder de reconstructiewet verder waarbij de reconstructiedoelen zijn geïntegreerd. Verder geeft de kaart een overzicht van alle projectbureaus die een actieve rol spelen bij het initiëren van projecten.

De kaart op te vragen bij het Informatiecentrum DLG 030-2756749

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.