Home

Achtergrond 197 x bekeken

Formulieren RSG op internet

De aanvraagformulieren voor de Regeling Structuurverbetering Glastuinbouw (RSG) zijn te downloaden van internet. Op de website van het LNV Loket kunnen tuinders zowel de papieren voor investerings- en afbraaksteun als een toelichtingsboekje vinden.

De data van openstelling die in de brochure staan vermeld, kloppen echter niet. Vorige week maakte Dienst Regelingen bekend dat tuinders zich pas kunnen melden vanaf 22 in plaats van 15 juni. De nieuwe sluitingsdatum is 6 juli.

Tuinders doen er verstandig aan er voor te zorgen dat hun aanvraag precies op 22 juni binnenkomt bij Dienst Regelingen. De verwachting is dat de budgetten al na een dag worden overschreden. Eerder aanmelden heeft geen zin.

De formulieren zijn behalve via internet, ook telefonisch op te vragen. Dat kan eveneens bij het LNV Loket, op telefoonnummer 0800-22 333 22. Het nummer is gratis en op werkdagen te bereiken van 8.30 tot 16.30 uur.

Meer informatie Aanvraagformulier investeringen
Meer informatie Aanvraagformulier afbraak
Meer informatie Toelichtingsboekje

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.