Home

Achtergrond

Overdracht premierechten zoogkoeien opengesteld

Zoogkoeienhouders kunnen tussen 17 en 31 mei premierechten overdragen. Dat geldt niet voor veehouders die vanaf 2002 specifieke rechten hebben gekregen uit de nationale reserve.

Daarna kunnen veehouders premie aanvragen voor het aanhouden van zoogkoeien. Dat kan tussen 1 en 30 juni. De daarop volgende kortingsperiode loopt van 1 juli tot en met 25 juli.Het aanvragen van specifieke premierechten voor zoogkoeien kan ook in die periode.

De zoogkoeienpremie wordt dit jaar voor het laatst opengesteld. In januari treedt de bedrijfstoeslagenregeling in werking. Premierechten die voor dit seizoen worden overgenomen, kunnen ook alleen nog dit jaar worden benut. Daarvoor is de aanvraag van premie wel noodzakelijk.

Meer informatie Aanvraagformulier
Meer informatie Toelichting

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.