Home

Achtergrond 215 x bekeken

Klassieke landinrichtingsprojecten naderen hun afronding

Minister Veerman van landbouw heeft de eindrapportage van de Taskforce Landelijk Gebied aan de Tweede Kamer gestuurd. Hierin staat een overzicht wanneer welke landinrichtingsprojecten worden afgerond.

Door verandering in het landelijk gebied en de beperkt beschikbare kasmiddelen is het steeds moeilijker geworden om de klassieke, relatief grootschalige landinrichtingsprojecten die vóór 1999 zijn gestart, definitief af te ronden. Door het ministerie LNV en de provincies is gezamenlijk invulling gegeven aan de opgave voor versnelde afronding van deze klassieke landinrichtingsprojecten.

Het ministerie van LNV en de provincies hebben afspraken gemaakt over een financieel pakket van 90 miljoen euro voor versnelde afronding van de klassieke landinrichtingsprojecten in de periode 2005 tot en met 2008. Deze eindrapportage beschrijft de gemaakte afspraken en hoe de komende jaren de Dienst Landelijk Gebied (DLG), in opdracht van de provincies én het ministerie, de versnelde afronding gaat realiseren.

Meer informatie Eindrapportage Taskforce Landelijk Gebied

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.