Home

Achtergrond

Beperkte openstelling subsidieregeling agrarisch natuurbeheer in 2006

Om budgetoverschrijding net als in 2005 te voorkomen, heeft minister Veerman besloten om de subsidieregeling agrarisch natuurbeheer (SAN) beperkt open te stellen. Agrariërs die voor het eerst willen deelnemen aan de SAN maken in 2006 geen kans.

De regeling wordt in 2006 slechts beperkt opengesteld voor drie categorieën. Minister Veerman wil in ieder geval de continuïteit waarborgen. Huidige deelnemers, van wie de beschikking dit jaar afloopt, kunnen opnieuw deelnemen aan de SAN. De tweede categorie waarvoor de SAN wordt opengesteld, betreft de kwaliteitsverbetering van het huidige weidevogelbeheer. Ten derde geldt de openstelling voor de SAN-ganzenpakketten.

Belangrijk voor Veerman is dat hij hiermee voldoet aan zijn internationale verplichtingen.

Meer informatie Alles over de subsidieregeling agrarisch natuurbeheer

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.