Home

Achtergrond 190 x bekeken

Formulieren inventarisatie toeslagrechten op internet

De formulieren voor de inventarisatie van bedrijfsgegevens ten behoeve van toeslagrechten staan op de site van het ministerie van LNV. In de loop van februari worden de formulieren naar de betreffende ondernemers gestuurd. Ook kunnen formulieren straks via de website elektronisch worden ingevuld.

Met de formulieren kunnen ondernemers bekijken welke gegevens bij Dienst Regelingen (DR) staan geregistreerd en deze eventueel aanvullen of corrigeren. Naast algemene bedrijfsgegevens en aantallen hectares en dieren kunnen ook calamiteiten worden opgegeven, zoals een dierziekte of brand.

De hoogte van de bedrijfstoeslag wordt berekend door het aantal en het soort toeslagrechten dat een ondernemer in zijn bezit heeft en gebruikt. Toeslagrechten worden toegekend voor bedrijven die in de referentiejaren 2000, 2001 en 2003 voor een Europese subsidie in aanmerking zijn gekomen.

Meer informatie Download het voorbeeld inventarisatieformulieren
Meer informatie Download de toelichting
Meer informatie Recent informatiebulletin over toeslagrechten

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.