Home

Achtergrond

Noord-Brabant: ontwerp-reconstructieplannen ter inzage

De ontwerp-reconstructieplannen worden vier weken van 30 september tot 28 oktober 2004 ter inzage gelegd. Gedurende deze periode kunnen zowel burgers, bedrijven als organisaties bedenkingen en bezwaren indienen. Provinciale Staten zullen de plannen in het voorjaar van 2005 definitief vaststellen.

Door Gedeputeerde Staten zijn 20 juni 2004 de ontwerp-plannen voor de zeven reconstructiegebieden vastgesteld. Op de site revitalisering landelijk gebied kunnen alle ontwerp-reconstructieplannen worden gedownload. Provinciale Staten zullen de plannen in het voorjaar van 2005 definitief vaststellen.

Voor bedrijven die zowel in een verwervingsgebied als in een landbouwontwikkelingsgebied zijn gelegen is het zeker zinvol om bezwaar te maken op deze aanwijzing. Het doel is om volledig in de meest gunstige zonering geplaatst te worden, bijvoorbeeld het landbouwontwikkelingsgebied.

Meer informatie Algemene info op reconstructie in Brabant
Lees ook Bouwvergunning in Noord-Brabant aanvragen vóór 30 september 2004

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.