Home

Achtergrond

EVD zoekt belangstellenden voor opzet proefstation in Servië

Nederlandse bedrijven die interesse hebben om in Servië een proefstation voor zacht en hard fruit op te zetten, kunnen zich voor 22 juni melden bij de EVD (Exportbevordering en Voorlichtingsdienst). Voor dit project is een bedrag beschikbaar van € 585.000. Aan maximaal vijf geïnteresseerden zal worden gevraagd een offerte te maken.

Volgens de EVD heeft de Nederlandse agrarische sector steeds meer interesse in de Servische tuinbouw. Er is echter een gebrek aan goed uitgangsmateriaal. In het kader van het Programma Samenwerking Oost-Europa (PSO) heeft het EVD drie projecten ontwikkeld, waarvan het opzetten van een proefstation er één is.

Geïnteresseerde bedrijven of consortia moeten dit voor 22 juni schriftelijk kenbaar maken bij de EVD. De aanmelding moet onder andere de kerngegevens van het bedrijf bevatten, een korte beschrijving van de onderneming(en) en de motivatie. De EVD kiest de uitvoerders op basis van expertise, ervaring en het perspectief op commerciële vervolgactiviteiten. De geselecteerde bedrijven ontvangen begin juli een verzoek om een offerte uit te brengen.

Meer informatie EVD

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.