Home

Achtergrond

Tegenstrijdigheden I&R voor 1 april rechtzetten om slachtpremie veilig te stellen

Veehouders krijgen geen slachtpremie als zij hun I&R registratie niet op orde hebben. Veehouders die hebben deelgenomen aan de runderpremieregelingen volwassen runderen in premiejaar 2003, kunnen tot 1 april 2004 herstelverzoeken indienen bij het I&R-bureau. Doen zij dat niet dan lopen zij de slachtpremie mis.

Zodra en een tegenstrijdigheid ontstaat in de registratie van runderen ontvangt de veehouder een overzicht “Rundverblijfplaatsen”of een overzicht “Rund Bedrijf Blokkades”. Hierbij krijgt hij tevens aanwijzingen hoe een herstelverzoek kan worden ingediend. Om de slachtpremie veilig te stellen moeten eventuele onvolkomenheden gecorrigeerd worden voor 1 april 2004. Herstelmeldingen die na deze datum binnen komen worden niet meer door Laser in behandeling genomen. Deze worden uiteraard nog wel in het I&R aangepast.

Meer informatie Informatie over I&R

Copyright © Agrocount.nl

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.