Home

Achtergrond

Innovatiesubsidie Samenwerkingsprojecten opent 1 maart

Bedrijven kunnen vanaf 1 maart 2004 een aanvraag indienen voor de nieuwe regeling Innovatiesubsidie Samenwerkingsprojecten. De eerste tender loopt tot 29 april. Daarna volgen nog drie indieningperiodes.

De subsidie is bedoeld voor samenwerkende bedrijven of een samenwerkingsverband van één of meer bedrijven of kennisinstellingen. Nieuw is dat niet alleen nationale, maar ook internationale samenwerkingsverbanden voor subsidie in aanmerking komen.MKB-bedrijven kunnen bovendien met een subsidie de haalbaarheid van een project onderzoeken. Hiervoor kan van 1 maart tot eind september subsidie worden aangevraagd.

Op 1 maart geeft minister Brinkhorst van Economische Zaken tijdens een informatieve bijeenkomst 'Samen bouwen aan innovatie' in Den Haag het startsein voor de nieuwe regeling.

Meer informatie Senter

Copyright © Agrocount.nl

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.