Home

Achtergrond 266 x bekeken

Regels voor Gecombineerde opgave 2005 op een rij

Vanaf volgend jaar moet elke landbouwer die in aanmerking wil komen voor grondgebonden steun of opgave van voerderareaal wil doen, een Verzamelaanvraag indienen. Ook voor andere steunregelingen zoals melkpremie, zoogkoeienpremie en slachtpremie moet gebruik gemaakt worden van de nieuwe opgave.

De Verzamelaanvraag maakt volgend jaar samen met de regelingen Gebruik gewaspercelen Landbouwtelling deel uit van de Gecombineerde opgave 2005. De aanvraagperiode hiervoor loopt van 1 april tot 15 mei. Gedurende deze anderhalve maand kunnen boeren op één formulier opgave doen voor de drie regelingen.

Agentschap Laser heeft onder de titel ‘Wetenswaardigheden 2005’ een overzicht van de nieuwe regels geplaatst op de website van Het LNV Loket.

Meer informatie Wetenswaardigheden 2005
Meer informatie Erratum Wetenswaardigheden 2005

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.