Home

Achtergrond

Verlenging Infrastructuurregeling glastuinbouwgebieden

De Infrastructuurregeling glastuinbouwgebieden (IRG) is verlengd en sinds 1 november opnieuw opengesteld. De regeling, die medio 2003 was vervallen, is nu verlengd tot en met 30 juni 2005. Voor deze periode is een budget van 12,5 miljoen euro beschikbaar.

Met de subsidieregeling wil de overheid de infrastructuur in het Westland en rondom Aalsmeer verbeteren. Omdat een aantal geplande projecten niet meer kon worden opgestart, is de termijn nu verlengd.

Ook is de termijn opgerekt waarbinnen projecten uitgevoerd moeten zijn. Oorspronkelijk was dat twee jaar; nu is dat drie jaar geworden, met een mogelijkheid tot verlenging tot vier jaar. Het tijdsbestek is verlengd omdat het realiseren van plannen planologische meer tijd in beslag neemt dan beoogd.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.