Home

Achtergrond

Subsidieplafond onderdeel afbraak uit RSG bereikt

Voor het onderdeel ‘afbraak’ van de Regeling structuurverbetering glastuinbouw (RSG) is het subsidieplafond inmiddels bereikt. Aanvragen die nu nog bij Laser binnenkomen worden daarom afgewezen op grand van overschrijding. Voor het onderdeel ‘nieuwbouw van glasopstanden en clusterplannen’ is het plafond nog niet bereikt.

De betreffende regeling is 19 november in de Staatscourant gepubliceerd. Voor het onderdeel ‘afbraak van kassen’ was een bedrag van 4 miljoen euro beschikbaar. Voor nieuwbouw en clusterplannen had het ministerie 12 miljoen euro gereserveerd.
De aanvraagperiode loopt nog tot en met 15 maart 2005. Hiervoor kunnen geïnteresseerden dus nog steeds aanvragen indienen. Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. De aanvraag moet worden ingediend voordat verplichtingen zijn aangegaan.

Lees ook Regeling structuurverbetering glastuinbouw weer geopend

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.