Home

Achtergrond

Databank 5.000 duurzame energieprojecten on-line

Op de site van SenterNovem is sinds deze week de kennis uit circa 5.000 duurzame energieprojecten digitaal beschikbaar. Het zijn projecten die financieel zijn ondersteund vanuit het programma Duurzame Energie in Nederland (DEN).

Volgens SenterNovem kunnen bezoekers hun kennis op het gebied van duurzame energie toetsen, actualiseren of inspiratie opdoen voor nieuwe projecten. Speciale aandacht krijgen de zogenoemde werkvelden. Voor allerlei onderwerpen is huidige stand van zaken te raadplegen, zoals de productie van biomateriaal of de effecten van windturbines op de flora en fauna.

De subsidieregeling Duurzame Energie Nederland richt zich op projecten waarin de toename van het toepassen van duurzame energie centraal staat. Het programma staat dit jaar overigens niet open voor ondernemingen of projecten in de landbouwsector.

Meer informatie Ga naar de databank

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.