Home

Achtergrond

Nu mogelijkheid tot invullen einddatum bij Basisregistratie Percelen

Bij de Basisregistratie Percelen is het nu mogelijk een einddatum in te vullen. Bij tijdelijke ingebruikname hoeft nu slechts één formulier te worden ingevuld. Het betreffende perceel hoeft niet apart te worden afgemeld.

Op het formulier ‘wijziging gebruiker en/of gebruikscode’ kan voortaan een einddatum worden vermeld. Indien grond tijdelijk in gebruik wordt genomen, bijvoorbeeld een grondgebruikersverklaring, hierdoor hoeft slechts een formulier ingevuld te worden. Als geen einddatum wordt ingevuld op het formulier loopt alles automatisch door.

De schaal van de bijgeleverde koorten is vergroot en ook zijn de perceelsgrenzen nu reeds aangegeven op deze kaarten.

Meer informatie Formulieren aanvragen via het LNV-loket
Lees ook Grondgebruikersverklaring automatisch door laten lopen

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.