Home

Achtergrond

Milieulijsten Vamil en MIA per 1 januari 2004 aangepast

Per 1 januari zijn de Vamil- en MIA-regelingen 2004 van kracht geworden. De lijsten zijn behoorlijk ingekort en er zijn ook enkele nieuwe bedrijfsmiddelen toegevoegd. Ook hebben verschillende bedrijfsmiddelen nieuwe codes gekregen.

De lijsten van bedrijfsmiddelen die in aanmerking komen voor subsidies zijn aangepast. Via onderstaande link vindt u alle nieuwe lijsten met de vervallen en nieuwe bedrijfsmiddelen. Nieuwe bedrijfsmiddelen die voor subsidie in aanmerking komen zijn ondermeer Groen Label kassen, het ombouwen van stallen naar diervriendelijke stallen met lage ammoniakemissie.

Meer informatie Lijsten met alle bedrijfsmiddelen en volledige nieuwe regeling

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.