Home

Achtergrond

Landbouwnormen 2003 bekend gemaakt

Met terugwerkende kracht tot 1 januari 2003 gelden de Landbouwnormen 2003. Deze normen zijn door de Belastingdienst en het landbouwbedrijfsleven opgesteld. Hierin staat de meeste kostenposten waaronder afschrijvingen, maar ook normbedragen voor privé-uitgaven.

De landbouwnormen hebben tot doel eenheid in de het beleid te bewerkstellingen. De vastgestelde normen gelden voor zowel de Belastingdienst als voor de belastingplichtige ondernemers in de agrarische sector Bij uitzonderlijke gevallen kan van deze normen worden afgeweken. Dit kan als aannemelijk kan worden gemaakt, dat de normen gezien de specifieke situatie, te hoog zijn vastgesteld.

Meer informatie Lijst met Landbouwnormen 2003

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.