Home

Achtergrond

Subsidie verplaatsing intensieve veehouderijen Brabant

Intensieve veehouderijen die gevestigd zijn in kwetsbare gebieden in Noord-Brabant en het bedrijf willen verplaatsen, kunnen via het project Verplaatsing Intensieve Veehouderijen hun bedrijf te koop aanbieden aan het Bureau Beheer Landbouwgronden.

Om als ondernemer in aamerking te komen voor het project, moet het bedrijf gevestigd zijn in de Ecologische Hoofdstructuur of de Groene Hoofdstructuur. Daarnaast is er de essentiële voorwaarde dat er voor het bedrijf reële mogelijkheden zijn om te verplaatsen naar een locatie die ook voor de toekomst voldoende perspectief biedt.

De provincie geeft prioriteit aan ondernemers die reeds over een vervangende locatie beschikken. Bedrijven die aan dit criterium voldoen, worden gerangschikt naar de hoogte van de ammoniakemissie.

Alle aanmelding moeten op 3 juni 2003 tussen 10.00 en 11.00 uur worden afgegeven op het provinciehuis.

Meer informatie Aanmeldingsformulieren

Meer informatie Kaart Groene Hoofdstructuur en Ecologische Hoofdstructuur

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.