Home

Achtergrond

Afronding vervalt ook bij samenvoeging melkquota

Naar aanleiding van vele telefoontjes over de afronding bij samenvoeging van melkquota heeft de COS besloten om ook hier het derde cijfer achter de komma te laten vervallen bij de afronding. Dit gebeurde eerder al bij de permanente overdracht van melkquotum.

De afronding hiervan zal gelden met ingang van het quotumjaar 2003/2004. De afronding geldt voor bedrijven die meerdere quota op één locatie hebben. Dit is vaak het geval bij maatschappen. Een quotum staat op naam van de maatschap en een ander quotum staat op naam van vader, moeder of zoon.

Deze nieuwe berekening op de afronding bij de samenvoeging gaat gelden voor alle samenvoegingen die in het verleden al hebben plaatsgevonden. Het COS zal volgende week met een circulaire komen waarin de nieuwe regeling verder wordt toegelicht.

Meer informatie COS Attentiepunten 2003/2004

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.