Home

Achtergrond

Voor 1 mei formulieren Besluit glastuinbouw insturen

De jaarrapportages over 2002 van de milieucijfers voor het Besluit glastuinbouw moeten uiterlijk 1 mei 2003 bij de uitvoeringsorganisatie binnen zijn. Dit is van toepassing op tuinders die de rapportage zelf verzorgen; bij degenen die het uitbesteden stuurt de dienstverlenende instantie de formulieren op.

Volgens het projectbureau Glastuinbouw en Milieu (Glami) kunnen tuinders die nog geen teeltplan hebben ingestuurd, deze tegelijkertijd met de rapportage meesturen. Het adres is: UO-IMT, postbus 283, 2700 AG te Zoetermeer.

De cijfers zijn van belang voor de evaluatie van de gewasnormen, maar insturen van de jaarrapportage is ook een wettelijke verplichting.

Meer informatie Formulieren jaarrapportage en teeltplan

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.