Home

Achtergrond

Europees programma voor veiligheid en gezondheid op het werk

Het Europees Agentschap voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk heeft een oproep gepubliceerd voor projecten gericht op het verminderen van gezondheids- en veiligheidsrisico's in het MKB. In totaal is een bedrag van 3,7 miljoen euro beschikbaar.

Aanvragen kunnen worden ingediend door ondernemingen (in het bijzonder uit het MKB), lokale, regionale, nationale of Europese organisaties, werkgevers- en werknemersorganisaties, brancheorganisaties, beroepsziekteverzekeraars, arbodiensten en kamers van koophandel. De voorkeur gaat uit naar projecten die in een nationaal of Europees partnerschap worden uitgevoerd.

Projecten moeten starten na 1 september 2003 en afgerond zijn vóór 1 oktober 2004. Ze moeten betrekking hebben op opleidingsactiviteiten ter vermindering van de veiligheids- en gezondheidsrisico's, voorlichting en informatie aan het MKB over veiligheids- en gezondheidsrisico's en preventieve maatregelen en het aandragen van praktijkvoorbeelden die de veiligheids- en gezondheidsrisico's in het MKB verminderen.

De sluitingsdata zijn 23 juni 2003 voor nationale projecten en 30 juni 2003 voor Europese en transnationale projecten.

Meer informatie Oproep van Europees agentschap

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.