Home

Achtergrond

Subsidieregeling natuurbeheer door samenwerkingsverbanden

Van 12 maart tot en met 15 april 2003 is de subsidieregeling agrarisch natuurbeheer (SAN) geopend voor samenwerkingsverbanden en agrarische natuurverenigingen. Voor aanvragen van samenwerkingsverbanden heeft minister Veerman 1 miljoen euro beschikbaar gesteld.

Europese regelgeving maakt dat een aparte aanvraagperiode voor samenwerkingsverbanden in het leven is geroepen. In de aanvraagperiode zijn niet alle SAN-pakketten opengesteld. Voor de pakketten ‘faunerend’, ‘zandwal en schurveling’ en de collectieve weidevogelpakketten kan bij deze openstelling geen subsidie worden verkregen.

Meer informatie Beheers- en basisbijdrage 2003 SAN

Meer informatie Toelichting van de aanvraag (PDF)

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.