Home

Achtergrond

Herstelverzoek I&R tot 1 april

Veehouders die deelnemen aan de slachtpremieregeling voor volwassen runderen hebben nog tot 1 april 2003 de tijd om herstelverzoeken in te dienen bij het I&R-bureau.

Met ingang van 2002 ontvangen veehouders elke drie maanden een stallijst van het I&R-bureau waarop staat bij welke runderen een onregelmatigheid is vastgesteld. Sinds dit jaar ontvangen ondernemers direct een overzicht ‘rundverblijfplaatsen’ of een overzicht ‘rund bedrijf blokkades’ als er iets niet klopt. Met behulp van een meegestuurde instructie kan de veehouder de fout direct herstellen.

Herstelverzoeken die Laser op of na 1 april 2003 ontvangt, worden niet meer meegenomen in de beoordeling en vaststelling van de uit te betalen slachtpremie over het premiejaar 2002. Het I&R-bureau zal de herstelverzoeken overigens wel verwerken.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.