Home

Achtergrond

Subsidieregeling energieprojecten geopend

Per 1 december is de Subsidieregeling demonstratie- en kennisoverdrachtprojecten duurzame landbouw opengesteld. De openstelling is voor glastuinbouw, paddenstoelenteelt en bloembollenteelt.

De regeling beoogt aanpassingen en vernieuwingen op land- en tuinbouwbedrijven te stimuleren, die uit het oogpunt van milieu- of natuurbeleid noodzakelijk zijn. Ook projecten met het oog op verbetering van concurrentiekracht komen in aanmerking. Bij een overschrijding van het budget moeten de verschillende projecten concurreren met elkaar.

De subsidiabele kosten moeten minimaal € 11.345,= bedragen. Het subsidiepercentage bedraagt maximaal 50 procent. Op de site van het ministerie van LNV zijn alle brochures en aanvraag formulieren te downloaden.

Meer informatie Aanvraagformulieren en brochures op de site van LNV

Lees ook Subsidieregeling energieprojecten per 1 december weer geopend

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.