Home

Achtergrond

Premieregeling mannelijke runderen 15 oktober open

De aanvraagperiode voor premie voor mannelijke runderen loopt dit jaar van 15 oktober tot en met 13 november. De premie bedraagt 210 euro per premiewaardige stier en 150 euro per os. De aanvraagperiode is de laatste voor dit jaar. Dat maakt het ministerie van LNV bekend.

Na elke aanvraagperiode volgt een kortingsperiode van 25 kalenderdagen. Als een ondernemer een aanvraag in die periode indient, wordt de aanvraag voor elke verstreken werkdag met één procent gekort. Aanvragen die zijn ingediend na de aanvraagperiode worden afgewezen.

Ondernemers die in de derde aanvraagperiode van 2003 een aanvraag voor mannelijke runderen hebben ingediend, ontvangen in de eerste helft van oktober een aanvraagformulier voor de vierde periode. Ondernemers die geen aanvraagpakket ontvangen, kunnen dit aanvragen bij het LNV-loket (telefoon 0800-2233322).

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.