Home

Achtergrond 512 x bekeken

KWIN Glastuinbouw 2003-2004 is uit

De nieuwe uitgave Kwantitatieve Informatie voor de Glastuinbouw (KWIN 2003-2004) is uitgekomen. In deze nieuwe, geactualiseerde uitgave van Praktijkonderzoek Plant & Omgeving is onder andere informatie opgenomen over de liberalisering van de energiemarkt.

Ook alle overige bedrijfseconomische informatie voor de belangrijkste teelten in de glastuinbouw is geactualiseerd en is een aantal nieuwe begrotingen toegevoegd. De laatste KWIN dateerde alweer uit 2000-2001 en was dus wel aan een update toe.

KWIN is een belangrijk naslagwerk voor vele organisaties in en rond de glastuinbouw. Het boek bevat informatie over de technische, administratieve, markt- en bedrijfskundige aspecten van de glastuinbouw. Een belangrijk onderdeel zijn de gegevens voor het maken van begrotingen en bedrijfseconomische berekeningen.

De publicatie Kwantitatieve Informatie voor de Glastuinbouw [KWIN 2003-2004] kost 130 euro per exemplaar en is te bestellen door overmaking van het bedrag op rekeningnummer 3670.17.369 t.n.v. Praktijkonderzoek Plant & Omgeving - Publicatie Verkoop te Lelystad. Vermeld op uw opdracht bestelcode PPO 580, het aantal gewenste exemplaren en uw volledig adres.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.