Home

Achtergrond 2 reacties

Gezocht: medewerker zeugenbedrijf

Werk jij graag met dieren en ben je op zoek naar een afwisselende, uitdagende baan? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou! Wij zijn op zoek naar:

Medewerker / medewerkster zeugenbedrijfC. & C. Maas BV is een modern, toekomstgericht varkensbedrijf, gespecialiseerd in vermeerdering. Momenteel houden wij 700 zeugen en 2250 vleesvarkens verdeeld over drie locaties. De hoofdlocatie is gelegen in Vught, de overige locaties zijn binnen een kwartier, met de auto, te bereiken. Op ons bedrijf staat kwaliteit, gezondheid en prettig werken hoog in het vaandel. Wij besteden veel aandacht aan dier én mens.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiaste, vooruitstrevende medewerker met passie voor dieren. Je vindt het een uitdaging om elke keer weer te streven naar betere resultaten, je kunt goed omgaan met dieren én mensen en je hebt gezondheid hoog in het vaandel. Herken jij je hierin? Dan ben jij degene die wij zoeken!

We bieden je een uitdagende, afwisselende fulltime baan. Als medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse voederingen en assisteer je bij de KI en de veel voorkomende werkzaamheden in de kraamstal en de biggenopfok. Op ons bedrijf besteden we het schoonspuiten van de stallen uit, dit behoort niet tot je takenpakket. Binnen ons bedrijf is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (cursussen en opleidingen). Op termijn bestaat er de kans om uit te groeien tot bedrijfsleider.

Functie-eisen:
- Minimaal een voltooide MBO-opleiding
- Hands-on mentaliteit en zelfstandig kunnen werken
- Ervaring met hoge gezondheid is een pré, maar geen must
- Goed in Nederlands, woord en schrift
- In bezit van rijbewijs B en E
- Karakter: humor, vindingrijk en ambitieus

Heb jij interesse in deze baan? Dan nodigen we je van harte uit eens langs te komen!

Laatste reacties

 • no-profile-image

  toon

  Ik ken een poolse man die al 8 jaar in nederland een zeugenberijf in zijn eentje doet met soms hulp van 450 zeug runt en meer als 25 biggen draait hij zoekt werk als bedrijfsleider hij heeft geen rijbewijs en hij wil wel een woning als u intresse heeft
  kan ik u met hem in contact brengen
  mvrgr
  Toon

 • no-profile-image

  Frank van de Ven

  Gaarne wil ik via deze mail solliciteren op de vacature medewerker zeugenhouderij. Ik werk al ong 18 jaar in de varkenshouderij en ik ben op zoek naar een andere uitdaging op een ander bedrijf

Of registreer je om te kunnen reageren.