Home

Achtergrond 2 reacties

Arbeid wordt een probleem

Je vader gaat fors minder op het bedrijf werken. Kom je in de knel?

Wat zijn de komende 5 jaar de meest beperkende factoren voor je bedrijf en waarom? Neem daarin mee dat je vader vanwege gezondheidsklachten heeft aangekondigd te stoppen op het bedrijf en dat je partner ook minder tijd beschikbaar heeft als gevolg van gezinsuitbreiding (en hij/zij heeft aangegeven in elk geval de baan buitenshuis te willen houden).
Vervolgens: hoe denk je je bedrijf te managen gezien bovenstaande ontwikkelingen, wat zijn je overwegingen daarbij en onderbouw dit financieel.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Mirjam

  Haa, lieske!!
  Laat ik ook eens ff reageren!! Ik vindt het leuk dat je meedoet en ik hoop dat je wint, dan wil ik mee, he!!
  Kus Mirjam

 • no-profile-image

  annie

  Hanneke, volgens mij is er iets fout, ik kan niet stemmen, daar de rapportcyfers van ellen bij jou staan, bij dinsdag , jouw antwoord.

Of registreer je om te kunnen reageren.