Boerenleven

Foto & video 1 reactie

Opvolger Thijs Swinkels: ik wil naar concepten toe

Opvolger Thijs Swinkels (20) wil zich verdiepen in concepten. De meerwaarde ervan is hem nog niet helemaal duidelijk.

Als ik het bedrijf overneem, verander ik:

“Ik zou naar concepten toe willen. We zijn daar al over aan het nadenken. Het lastige is dat concepten niet altijd voldoende betaald worden, terwijl je er wel voor moet investeren. De meerwaarde voor ons is dus nog niet helemaal duidelijk. Maar de markt vraagt erom en daarom wil ik me er wel in verdiepen.”

Als ik een miljoen win in de loterij dan:

“Gebruik ik het voor de overname. Binnen het bedrijf zou ik een tweede tak opzetten, misschien een zorgboerderij of een opfok-legbedrijf. Zo zou ik het risico willen spreiden. Voor mezelf hoef ik niets, ik kom niks tekort.”

Over 5 jaar:

“Ben ik afgestudeerd en werk ik als vertegenwoordiger of adviseur in de pluimveesector. Daarna gaan we kijken hoe we de overname concreet gaan invullen.”

Eén reactie

  • l coumans

    Je plan over 5 jaar zie ik wel zitten

Of registreer je om te kunnen reageren.