Boerenleven

Achtergrond

Kerstpuzzel: win een weekend weg

Even lekker puzzelen, de donkere dagen rondom kerst zijn er ideaal voor. Wie deze rebus goed oplost, maakt kans op fantastische prijzen.

Klik hier voor een vergroting van onderstaande puzzel.

Afbeelding: Boerderij
Afbeelding: Boerderij

Hoe doe je mee?

Breng de letters boven de cijfers over naar de ruimte achter het hekje, dan verschijnt daar een tekst. Deze tekst is de oplossing. Om mee te dingen naar de prijzen, moet de oplossing vóór 1 februari 2020 binnen zijn bij de redactie van Boerderij. Inzenden kan per post: Boerderij Oplossing Kerstpuzzel, postbus 4, 7000 BA, Doetinchem of per mail: margreet.welink@misset.com.Vermeld in de onderwerpregel van de mail alléén het woord kerstpuzzel. Vergeet niet uw naam en adres te vermelden. Uit alle juiste inzendingen worden de winnaars getrokken, zij krijgen persoonlijk bericht.

Hoofdprijs: verwenweekend voor 2 personen

In het Twentse Lattrop-Breklenkamp ligt Erfgoed Bossem, een eeuwenoude Saksische boerderij waar inmiddels de vijfde generatie aan het roer staat. Dennis Rerink en Annette van Gaalen runnen hier een schitterende logeeraccomodatie en ze houden zeldzame Brandrode runderen. Het biologische vlees zetten ze zelf af én ze serveren het aan hun gasten. Jij mag met 2 personen aanschuiven bij dit culinaire avontuur en tevens overnachten in één van de luxe boerderijkamers. Een weekend vol verwennerij, van trotse boeren voor trotse boeren! Neem alvast een kijkje op www.bossem.nl.

Lees verhalen van boeren en stedelingen over 'trots & waardering'

Of registreer je om te kunnen reageren.