Boerenleven

Nieuws 8 reacties

Yvon Jaspers stelt voorwaarde aan Boer zoekt Vrouw

Jaspers dreigde te stoppen met Boer zoekt Vrouw als zij geen serie Onze Boerderij mocht maken.

Jaspers maakte het nieuws bekend tijdens de jaarlijkse bijeenkomst Ladies Day van ForFarmers. Deze keer gehouden in industrieel complex CHV Noordkade in Veghel. Ze vindt het belangrijk om in beeld te brengen hoe het er echt aan toegaat op boerenbedrijven. Ze vindt het zelfs zó belangrijk dat ze eigenlijk elk jaar een paar afleveringen van Onze Boerderij wil maken. “Ik heb het bij de KRO zelfs hard gespeeld door te zeggen: jongens, ik maak geen Boer zoekt Vrouw meer als ik niet ook Onze Boerderij mag maken.” Het liefst zou ze per seizoen meer dan 6 afleveringen maken. Dat lijkt er vooralsnog niet in te zitten, “maar wie weet”, voegde ze hoopvol toe.

Lees verder onder het Facebookbericht.

Boerin Agnes

Daar waar ze met Boer zoekt Vrouw vooral focust op liefde en romantiek, is dat bij Onze Boerderij niet het speerpunt. In het eerste seizoen was bijvoorbeeld te zien hoe moeilijk boerin Agnes het heeft om haar bedrijf in de benen te houden sinds de fosfaatregels haar dwongen haar veestapel in te krimpen.

Wanneer het tweede seizoen op televisie te zien zal zijn, is nog niet bekend.

De tv-serie Onze Boerderij van Yvon Jaspers was direct een kijkcijferhit.

Laatste reacties

 • gradje1966@

  Boerin Agnes moet niet zo zielig doen er zijn honderden bedrijven die al eerder een
  nieuwe stal hebben gezet en hoge lasten hebben en de stal niet vol of half vol hebben , of andere investeringen hebben gedaan en voor deze bedrijven word hellemaal niks geregeld . Bij Agnes zijn ze eerst goed weggekocht als die van deze stal al omvallen draait het bedrijf niet goed . Wij kunnen nog niet eens het melkquota van 2015 meer vol melken en die rechten heb ik ook gekocht . Dus mensen zoals wij zijn tweekeer de klos . dus iedereen moet zijn eigen probleem maar oplossen

 • Juist, iedereen heeft zijn probleem.

 • melkveehouder .

  Jongens, hou het gezellig!
  Het gaat erom dat Yvon Jaspers het opneemt voor de boeren, dus niet alleen voor boerin Agnes, maar ook voor jullie! Als onze belangenbehartigers zich zo hard hadden gemaakt voor de boeren als Yvon, dan hadden jullie en ook Agnes deze problemen niet gekend. Dat weten jullie toch ook?
  Stop daarom toch eens met dat afgeven op je eigen collegae, en richt gezamelijk de pijlen op de juiste mensen!

 • mtseshuis

  Helemaal eens met melkveehouder: Ik hoop dat Yvon zich nog jaren voor ons in wil spannen, betere PR kunnen we ons niet wensen! Ik zou willen dat er meer van dit soort mensen zich in zouden spannen voor het belangrijkste beroep ter wereld, tegelijkertijd het slechts betaald en meest verguisd...

 • eltjo.huizenga1

  Eens met 'melkveehouder .' Natuurlijk hebben vele boeren het heel erg moeilijk, maar als de ene het niet mag zeggen omdat er ergens nog iemand anders is die het nog moeilijker heeft, spannen we het paard achter de wagen. En ik heb niemand zielig zien doen in de filmpjes van Yvonne. Het verdriet was gemeend en de tranen waren echt. Triest dat gradje1966@ vind dat Agnes "niet zo zielig" moet doen. Het feit dat er "honderden bedrijven die al eerder een nieuwe stal hebben gezet en hoge lasten hebben en de stal niet vol of half vol hebben, of andere investeringen hebben gedaan" en dat er "voor deze bedrijven helemaal niks geregeld" is, maakt het voor Agnes toch niet gemakkelijker? Het is juist goed dat er een boerin zo eerlijk durft te zijn op TV. Of zie ik dat verkeerd?

 • kleine boer

  Nee eltjo dat zie je goed

 • Bolder01

  Eltjo die mening deel ik. Wat een afgunstige personen zijn het toch , Is het niet zo dat men het niet mag van de vrouw , of men heeft zelf het lef niet, OF MEN KON HET NIET ROND KRIJGEN MET DE BANK

 • Kika

  ja het kost wat, zon'n frontvrouw maar dan heb je ook wat. Alsof wij dat niet allemaal gewoon zelf betalen.

Laad alle reacties (4)

Of registreer je om te kunnen reageren.