Boerderij.nl exclusief voor abonnees

Boerderij is exclusief toegankelijk voor abonnees. We hebben veel vragen van website bezoekers gekregen over deze wijzigingen op Boerderij.nl. Omdat wij niet alle vragen persoonlijk kunnen beantwoorden hebben wij de 5 belangrijkste vragen voor u in een overzicht gezet.


1. Ik heb een abonnement op Boerderij Weekblad. Moet ik nu ook betalen voor de website?
Als u een abonnement heeft op Boerderij Uitgebreid (incl. het weekblad) heeft u ook onbeperkt toegang tot de website. U hoeft hiervoor dus geen apart abonnement af te sluiten. Wel dient u uw account eenmalig te koppelen met behulp van uw abonneenummer en postcode.

Heeft u problemen met het koppelen? Neem dan contact op met de klantenservice. Via klantenservice@reedbusiness.nl

2. Waarom kan ik als niet-abonnee Boerderij.nl niet langer gratis raadplegen?
Het is belangrijk om te vermelden dat Boerderij een open website is én blijft. Echter, aan het maken en produceren van onze hoogwaardige content zijn veel kosten verbonden. Ook investeren wij continue in de verdere doorontwikkeling van services en diensten via diverse platformen. Dit alles doen wij om onze abonnees zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en hiervoor betalen onze Boerderij abonnees dan ook abonnementsgelden. Wij hopen dan ook dat u begrijpt dat onze vakinformatie exclusief beschikbaar is voor abonnees.

Om u als niet-abonnee toch kennis te laten maken met de artikelen op Boerderij.nl, kunt u maandelijks 5 artikelen gratis bekijken.

3. Hoe wordt het prijsverschil tussen een digitaal en een uitgebreid abonnement bepaald?
Het grootste gedeelte van de kosten wordt gevormd door het creëren van vakinformatie door onze gespecialiseerde redactie. Productie en distributiekosten van het weekblad vormen slechts een klein bestandsdeel: dit verschil ziet u dan ook terug in de abonnementsprijs voor een digitaal abonnement en een uitgebreid abonnement (incl. Boerderij Weekblad).

4. Kan ik de nieuwsbrieven gratis blijven ontvangen?
Onze nieuwsbrieven zijn bedoeld om u te informeren over de belangrijkste artikelen op boerderij.nl. U kunt de nieuwsbrieven gratis blijven ontvangen. Echter, zonder abonnement kunt u maximaal vijf artikelen per maand lezen.

5. Kan ik als web-abonnee ook Boerderij Weekblad inzien?
Als u een abonnement heeft op Boerderij Digitaal heeft u onbeperkt toegang tot Boerderij.nl en kunt u wekelijks de digitale variant van Boerderij weekblad bekijken.

Bekijk het digitale magazine

 

Klik hier voor meer vragen en antwoorden.