header

Home Agenda Partner worden

Boerderij heeft weer een indrukwekkende line-up met inspirerende evenementen komend jaar. Korte bijeenkomsten waar u wordt bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied. En natuurlijk kunt u zelf ook even bijpraten met collega’s. 

Agenda

Bekijk evenementen per sector rundveehouderij Rundveehouderij varkenshouderij Varkenshouderij akkerbouw Akkerbouw Mechanisatie Mechanisatie pluimveePluimveehouderij


logo-grasdagOnline editie 2020

Volg online webinars, bekijk praktische productvideo's en lees relevante artikelen omtrent graswinning en ruwvoermanagement.

meer informatie


NPPL on tourSeptember 2020

Tijdens NPPL on virtual tour, krijg je een kijkje achter de schermen bij 3 deelnemers van NPPL. We zijn druk bezig om hier video's voor te maken die vanaf september te zien zijn op de website van NPPL.

meer informatie


logo AO17 september 2020 Online uitzending

Agrarisch Ondernemer van het jaar is de meest prestigieuze ondernemersprijs in de agrarische sector. Boerderij, Groenten&Fruit en Pluimveehouderij gaan dit jaar, samen met partners ABN AMRO, Hardeman Veenendaal voor de 25ste keer op zoek naar de beste agrarisch ondernemer. Dit wordt een live uitzending!

meer informatie


SFAM27 oktober 2020 Nyenrode, Breukelen 

Tijdens de collegereeks Strategische Food & Agrimarketing leer je aan de hand van het ‘Business roadmapping model’ het heden en het verleden te begrijpen, met ultiem doel ‘return on business’ te creëeren.  
meer informatie


BDIFA12 november 2020 Nyenrode, Breukelen 

Na afloop van de collegereeks Business Development & Innovatie voor Food- & Agribusiness bent u beter in staat om voor uw organisatie (product)ontwikkeling en -vernieuwing om te zetten naar concrete stappen. Ook weet u tot een innovatiestrategie te komen in lijn met uw bedrijfsstrategie en kunt u omgaan met interne weerstanden.

meer informatie


BFAB12 november 2020 Nyenrode, Breukelen 

Maak kennis met de belangrijkste processen die zich afspelen in het agrarische bedrijfsleven. U leert over productie, personeelsmanagement, verkoop, marketing export, ketenmanagement/samenwerking, logistiek en financiën. Kortom: een volwaardige opleiding bedrijfskunde, toegespitst op agri en food.

meer informatie


FACD-logo4 december 2020 

Wil jij carrière maken in de agri en food? Kom en ontmoet de beste werkgevers in de agribusiness, volg workshops en lezingen van toppers uit de branche en vergroot jouw persoonlijke netwerk tijdens de Food & Agri Carrièredag.

meer informatie


ams10 december 2020

Speciaal voor iedereen van wie de boer de doelgroep is, alle agrimarketeers dus. Tijdens een plenair programma gaan we dieper in op allerlei marketingzaken. Benieuwd wat we dit jaar voor je in petto hebben?

meer informatie


logo ADD4 februari 2021

Tijdens de Agri Duurzaamheidsdag kun je volop kennis opdoen over duurzame energie en circulair ondernemen. Bekijk de innovaties en mogelijkheden voor je eigen bedrijf, volg workshops en krijg advies, luister naar sprekers uit de praktijk en kom netwerken.

meer informatie


 

Evenementen van Boerderij. Dat je 't weet.