Akkerbouw

Nieuws 7164 x bekeken 1 reactie

Donderdag gaat PotatoEurope wel door

Donderdag 14 september gaat PotatoEurope door. De openingstijden zijn verruimd. Het beursterrein is geopend van 08:00 uur tot 20:00 uur.

De beursorganisatie heeft verschillende maatregelen genomen om het terrein goed begaanbaar te maken. Gebaseerd op de weersvoorspelling, die beter dan die voor woensdag, is dat voldoende om het evenement wel door te laten gaan. Met de verruimde openingstijden hebben bezoekers meer gelegenheid om PotatoEurope te bezoeken.

Aardappelmanifestatie Potato Europe is op woensdag afgelast vanwege het slechte weer. De veiligheid van bezoekers en standhouders kan niet worden gegarandeerd. Het terrein is op last van de gemeente Noordoostpolder en de politie vergrendeld. - 
Foto: Sytze Bakker
Aardappelmanifestatie Potato Europe is op woensdag afgelast vanwege het slechte weer. De veiligheid van bezoekers en standhouders kan niet worden gegarandeerd. Het terrein is op last van de gemeente Noordoostpolder en de politie vergrendeld. - Foto: Sytze Bakker

Parkeerterrein te nat

Het parkeerterrein bij de beurs is te nat, daarom is parkeren daar verboden. Parkeren vindt plaats aan het Friesepad en bedrijventerrein de Munt aan A6 afslag 15. Met pendelbussen worden bezoekers en standhouders naar het beursterrein gebracht.
Woensdag 13 september werd de beurs op last van de burgemeester van Emmeloord afgelast, omdat de voorspelde storm een risico zou kunnen vormen voor standhouders en bezoekers.

Het parkeerterrein is nog onbegaanbaar. Bezoekers en standhouders worden met pendelbussen naar het terrein gebracht.
Het parkeerterrein is nog onbegaanbaar. Bezoekers en standhouders worden met pendelbussen naar het terrein gebracht.

Eén reactie

  • koestal

    De foto,s zeggen genoeg !

Of registreer je om te kunnen reageren.