Akkerbouw

Nieuws 1572 x bekeken 1 reactie

Dacom en Crop-R fuseren

Dacom en Crop-R fuseren en gaan verder onder de naam Dacom Farm Intelligence. De bedrijven werkten al veel samen.

Volgens de bedrijven is de nieuwe combinatie goed in het verzamelen van data en het geven van adviezen op basis van die gegevens.

Dacom levert adviezen gebaseerd op data en sensorapparatuur aan akkerbouwbedrijven en agribusiness. Crop-R maakt managementsoftware voor akkerbouwers en heeft een onlineplatform voor de verzameling en uitwisseling van perceelinformatie.

Online weerinformatie en advies over irrigatie en gewasbescherming

Dacom startte eerder dit jaar met het aanbieden van online weerinformatie en het geven van adviezen over irrigatie en gewasbescherming op het Crop-R-platform. De combinatie heeft wereldwijd meer dan 30.000 geregistreerde gebruikers. De huidige functionaliteiten blijven beschikbaar en worden stap voor stap samengevoegd. De volledige overgang naar Dacom Farm Intelligence is op 1 maart 2017 afgerond.

De volledige overgang naar Dacom Farm Intelligence is op 1 maart 2017 afgerond.

Eén reactie

  • Zandboertje

    Das toch geen verassing als het toch al onder dezelfde lakens wakker wordt.

Of registreer je om te kunnen reageren.