Akkerbouw

Nieuws 3 reacties

Jumbo haalt Hak wegens prijsconflict uit schap

Supermarktketen Jumbo heeft vanwege een prijsconflict een deel van het Hak-assortiment tijdelijk uit de schappen van een aantal vestigingen gehaald.

Dit melden verschillende media. Op de (deels) lege schappen is een bordje met uitleg geplaatst: "Om u blijvend een lage prijs te kunnen garanderen kunnen wij niet akkoord gaan met te hoge prijzen van leveranciers", schetst de supermarkt. In een aantal winkels is daarom een groot deel van het assortiment van Hak niet leverbaar. Conservenmerk Hak, gevestigd in het Noord-Brabantse Giessen, is onderdeel van de actie Jaaraanbiedingen van Jumbo.

Laatste reacties

 • mali

  mooi, slaan wij de jumbo voorlopig ook maar over. Keuze genoeg, AH, Emte, Jan Linders en zelfs de Aldi maar die liepen wij altijd al voorbij..

  Goede zet Hak, ga zo door, nu nog Vion, FC, etc etc

 • vanmeertrading

  Ten minste een leverancier die zijn poot stijf houdt tegen almaar grotere inkoopmacht.

 • WGeverink

  Hak kan ook een mooie statement maken door niks meer te leveren aan Jumbo en onmiddelijk alle onbetaalde product terug te halen. Relamespots op tv dat de consument voorlopig voor de topkwaliteit Hak producten niet bij jumbo terecht kan.

Of registreer je om te kunnen reageren.