Akkerbouw

Nieuws 1713 x bekeken 2 reacties

Van Meir Uien zet uienpool zonder CZAV voort

Steenbergen – Sorteer- en handelsbedrijf Van Meir Uien zet de uienpool voort zonder coöperatie CZAV. Dat maakt eigenaar Leon van Meir bekend in de nieuwsbrief van het bedrijf.

Tien jaar lang bouwden de twee partijen een uienpool op en dat heeft volgens Van Meir geleid tot een stabiele groep verbonden uientelers. "In die jaren is de organisatie en het relatiebeheer van Van Meir Uien steeds verder uitgebouwd en de commissionairsrol van CZAV is duidelijk veranderd. We zijn op een punt gekomen waarbij Van Meir Uien volledig zelfstandig opereert."

Van Meir benadrukt dat de beide partijen elkaar gezien de goede relatie in de toekomst blijven ondersteunen in de teelt en afzet van uien.

Laatste reacties

  • piethermus1

    Mooi dat CZAV van van Meir verlost is. Dan maakt CZAV geen vuile handen meer. Mooi. Dan kan ik klant blijven bij die cooperatie.

  • piethermus1

    Er schijnen rechtzaken te zijn die van Meir heeft lopen, waarbij boeren benadeeld worden, doordat er zgn. uienexperts zich valselijk voor het verkeerde karretje laten spannen. Ik formuleer expres omzichtig.

Of registreer je om te kunnen reageren.