Akkerbouw

Nieuws 1542 x bekeken

Stichting Veldleeuwerik lanceert nieuwe website

Stichting Veldleeuwerik, die zich inzet voor duurzame akkerbouw, lanceert vandaag, donderdag 3 december, haar nieuwe website.

Volgens Henk Heinhuis, directeur van de stichting, is de afgelopen jaren veel bereikt binnen Veldleeuwerik en is het nu tijd om dit beter te communiceren: "We beginnen hiermee met de lancering van de nieuwe website", zegt hij. De nieuwe website vervangt de huidige en de URL blijft www.veldleeuwerik.nl.

Animatiefilmpje en infographics op Veldleeuwerik.nl

De website heeft een metamorfose ondergaan. Een animatiefilmpje en infographics maken de werkwijze van Veldleeuwerik sneller duidelijk. Tevens hebben telers, bedrijven en consumenten nu een eigen omgeving, met de informatie die voor hen relevant is. De consumentenpagina is nog in ontwikkeling.

Duurzame akkerbouw

Ook is gesleuteld aan de gebruiksvriendelijkheid van de website. Er wordt onderscheid gemaakt tussen informatie voor de verschillende doelgroepen. Verder heeft de nieuwe website een zoekfunctie en een mediabibliotheek.

Stichting Veldleeuwerik zet zich in voor duurzame akkerbouw en gezonde voeding.

Of registreer je om te kunnen reageren.