Akkerbouw

Nieuws 3 reacties

'Ook steun voor pootgoedsector'

Den Haag - De fractie van de ChristenUnie in de Tweede Kamer vindt dat de pootgoedsector ook een beroep moet kunnen doen op de compensatiemaatregelen van de Europese Commissie.

Dat stelt Tweede-Kamerlid Carla Dik-Faber in een reactie op de aankondiging van een compensatieregeling voor boeren en tuinders die worden getroffen door de Russische sancties. Dik-Faber vindt het van belang dat van de markt gehaalde producten niet worden gedumpt. "Liever naar voedselbanken dan verwerken als diervoer."

Laatste reacties

  • kenijor

    Waarom naar een voedselbank?

  • maxisprint

    omdat met Lirotect behandelde aardappelen zo lekker zijn ...

  • Mels

    Maxisprint, Wat denk je dat er op je mandarijntjes en sinaasappels zit????????????????? Die steun is die nou echt nodig of is het ingefluisterd door wat Lto-ers die een matig pootgoed jaar aan zien komen en nu een deel van de ellende die men zelf veroorzaakt(waarschijnlijk teveel pootgoed) ermee probeert op te lossen.

Of registreer je om te kunnen reageren.